Vil du have en muskuløs kæreste

blogg4

Nå! Alene og søde pige her, der har brug for lidt selskab. Sommeren er forbi, og det vilde natteliv og nu vil jeg en kæreste, som varmer mig i efteråret og vinteren! Jeg er interesseret i en stor, velnæret fyr med en masse muskler. Du skal være kælen og venlig, men samtidig hårde og sikker.

Store, hvis vi kunne finde hinandens hjerter OXA og jeg tror, ​​vi gøre, hvis køn fungerer. For mig er det den vigtigste del, og det fungerer ikke så resten heller ikke fungerer. Udseende ellers er jeg ligeglad. Blond eller mørk skaldet eller langt hår betyder ikke noget. Men behage muskuløs, maskulin og klar til måske indlede noget mere alvorligt.

Så selvfølgelig du er single og har masser af tid til bare lidt mig. Jeg har brug for at blive opvarmet og opretholdt meget;-) virkelig nervøs, men spændt nu!