Single Moms ensom fyr

blogg8

Hey =) Jeg er en pige, der kender mig meget alene og isoleret. Efter at have været en enlig mor i to år nu, og livet er temmelig hård. Tusser og så, men lige efter jobbet er afhente børnene, shopping, hjem og rengøring, vask og madlavning, der tager sig af børnene. Ja det er jo ikke tid til at finde sig et tilstødende elegant som du forstår.

Sexbehovet er lige der, men ingen til at gøre det med =) Børnenes far påtager sig intet ansvar overhovedet, så de er med mig på fuld tid. Nu håber jeg, at der er en ensom fyr, der mangler en pige og tørster. At vi mødes her og har det hyggeligt. Ikke bare sex, men måske kan vi snakke, spille videospil, se en film, spise masser og ja så have det sjovt i soveværelset oxa;-) Jeg ligner jeg ligner en almindelig pige, mor, selvom ganske ung dengang . Savner du nogen, og også føle sig ensomme Dej ja så kan du svare mig. Pussen så længe =)