Mød mig i min ugentlige indkvartering

blogg3

Hej. Jeg har brug for nogle kærlighed og goa fuck-øjeblikke midtugen. Så jeg bor i min Overnatning lejlighed alene og liderlig. Udskriver ikke her, præcis hvor det er, men hvis du bor eller tilfældigvis i aalborg, så det er tid til at svare mig!

Vi vil ikke indgå i et forhold, men set kun lejlighedsvis. Fuck af os og få en god tid. Dit udseende uvigtige, men kræver, at du rent fra dig og ikke har nogen sociale problemer. Alder ikke særlig stor rolle, men du vil være en mand, ingen hvalpe her tak;-)

Hvad siger du? Kan vi mødes og have en lille god? Jeg er en sød og dejlig pige på næsten 30 og varmt som du forstår det. Jeg har brug for pik ofte, det er bare. Se dig mandag til når jeg i min lejlighed, og hvordan vores liv ser ud i almindelighed har ikke nogen af ​​os at gøre. Nu håber jeg for et svar, kysse og kramme =)