Hjælp !!!

blogg9

Hej, er der nogen der kan hjælpe stakkels mig? Pige, 21, en ​​jomfru, og som netop modtaget span af verdens sødeste fyr. Det er bare, at jeg ikke tør at røre, fordi jeg aldrig har haft sex. Må ikke handle helt uden erfaring. Vil gerne være sikker og vide, hvad de skal gøre, og hvad der forventes af mig, når vi har sex.

Nu er jeg ikke sikker på, om det vil være så, men er virkelig helt solgt på denne fyr og har aldrig følt sådan her. Tværtimod, jeg har været næsten frigid, eller troede jeg har. For jeg har ikke interesseret mig for fyre lige før. Eller piger! Men nu føler jeg mig hele kroppen, der er hvem jeg vil, og han ser tilbage på mig.

Jeg ved, at han er interesseret i det både synligt og jeg føler det. Vid, at det er en fyr, der er meget ”trendy og havde nogle piger. Det eneste, forhindrer mig i at tage springet ind i stikket, er, at jeg er en jomfru og totalt uerfarne. Så please, hjælp mig ud af dette! Tror, vi skal mødes et par gange for mig at få den ”praksis” af mig, og jeg sætter pris på, hvis du har tålmodighed og virkelig ser dette som du vil lære mig noget.

Det kunne være sjovt for dig OXA ret? Tror ikke du er ældre end 28, men du skal have erfaring og forståelse for min situation. Høre fra dig og gøre det snart, bedes du venligst. Knus fra mig til dig!