Domina søger underdanige mænd

Her har du en meget erfaren moden kvinde 40 år Søger underdanige mænd for alvorlig fysisk uddannelse, hvor Madames beck og opkald skal adlydes, ellers there’sa hård straf. Min glæde er din eneste mål i livet, og at du ikke vil glemme. Når det passer mig, så du vil komme til at nyde din tur, men kun når det passer mig, har du ingen sige der.

Hvis du er uerfaren, så vær ikke bange for at skrive til mig, hvor som helst for at starte, og jeg er erfarne, og derfor tror jeg, jeg kan lære dig selv sammen i dette smukke område. Jeg lyser ekstra på at dominere de travle mænd, for det meste gifte mænd, det er forbudt at tale med mig enormt. Jeg fandt i det centrale Sverige, vores møder er 100% diskret og dette vil være vores hemmelighed.

Klik på den sorte knap til at kontakte mig.